06 23 753 847 kim@communikim.nl

CommuniKim

Communicatieadvies

Advies

interim communicatieadviseur voor zorg & onderwijs 

Communicatie is het hart van elke organisatie.

Idealiter is een communicatieadviseur vanaf het begin betrokken bij nieuwe projecten, het opstellen van beleid en het uitrollen van nieuwe functionaliteiten binnen de organisatie.

Als interim communicatieadviseur werk ik samen met zorg- en onderwijsinstellingen aan uiteenlopende projecten. Dankzij mijn ervaring bij verschillende organisaties ben ik analytisch scherp en zie ik direct kansen en verbeterpunten. Met het organisatiebelang altijd in mijn achterhoofd formuleer ik goed onderbouwde adviezen en lever ik een strategische basis en een praktisch uitvoerbaar communicatieplan.

Waarom ik graag samenwerk met zorg en onderwijs

Mensen staan voor mij centraal. Echt connectie maken doe je van mens tot mens. En dat vind ik zo bijzonder aan werken voor zorg- en onderwijsinstellingen. Het is werk van mensen, voor mensen. Jij als persoon kunt echt een positief verschil maken in het leven van patiënten, cliënten, bewoners en leerlingen en studenten. Ik vind het mooi om daar als communicatieadviseur mijn steentje aan bij te dragen.

Het ophalen van echte verhalen binnen de organisatie, dat doe ik graag. Wat je wil vertellen komt namelijk veel beter over als je kiest voor een menselijke invalshoek.

Woorden die mij typeren zijn empathisch, open en positief. Wat de uitdaging ook is, ik geloof dat je met een positieve (maar reële) framing uiteindelijk het verst komt.

Waarom

Communicatieplan - Kim - CommuniKim

Ben ik jullie interim communicatie-adviseur?

Dan zijn jullie verzekerd van een vrolijke, enthousiaste interim collega die barst van de creativiteit! Mijn commerciële werkervaring zorgt ervoor dat ik met een frisse blik naar de communicatieve uitdagingen binnen jullie organisatie kijk.

Wie je doelgroep ook is, ik zet snel de bril van verschillende stakeholders op om zo goed mogelijk in hun huid te kruipen.

.

Waar ik mee kan helpen:

N

Communicatiestrategie en -advies

N

Arbeidsmarktcommunicatie

N

Verandercommunicatie

N

Externe communicatie & PR

N

(Online) marketingcommunicatie

N

Teksten en redactiewerk

Communicatieplan - Kim - CommuniKim

Helpen

Heb je een mooi project voor me? 

Praktische zaken:

N

Ik woon in omgeving Den Bosch, maar ben bereid om te reizen.

N

Actuele beschikbaarheid op aanvraag.

N

Uurtarief op aanvraag.

N

(Digitaal) kennismaken? Leuk!

N

Vul het contactformulier in of stuur me een e-mail.

Contact

Vertel me waar jouw uitdaging ligt, en we maken samen een masterplan. Zodat jij het juiste verhaal vertelt, aan de juiste ‘reiziger’. Voor mij trouwens een latte met havermelk. Niet om ingewikkeld te doen. Vind ik gewoon lekker. First coffee is on me!

Tot binnenkort.

CommuniKim

TELEFOON

06 23 753 847

Contact