06 23 753 847 kim@communikim.nl

CommuniKim

Leer zelf SEO doen!

Advies

Ik zie het zo vaak gebeuren. Ondernemers met een prachtig product of een ijzersterke dienst en een goed verhaal. Alleen de websitebezoekers blijven uit! Eeuwig zonde natuurlijk, want online is waar mensen zich oriënteren.

Ze hebben een vraag, een probleem, een ergernis, een behoefte waar jij aan kan voldoen met je aanbod. Hoe zorg je er nu voor dat ze je ook weten te vinden? Dat kun je natuurlijk doen door actief te zijn op Social Media (maar dat is zo vluchtig en tijdrovend), door online te adverteren (maar dat is zo duur) of door bijvoorbeeld flyers te verspreiden (maar dat is zo… ouderwets?).

Beter is het om ervoor te zorgen dat je website staat als een huis. Dat potentiele klanten er alles op vinden wat ze zoeken en dat je aanbod goed uit de verf komt.

Geloof me, van een heldere, goed geschreven en vooral vindbare website ga je zo blij worden! Een slimme SEO-structuur zorgt voor een stroom aan websitebezoekers die het exacte antwoord krijgen op hun vraag. Vandaag, volgende week en over drie maanden.

Hoe je dat doet? Daar heb je SEO voor nodig. Search Engine Optimization. En daar ga ik je bij helpen! Met SMS leer jij zelf SEO doen.

Leer zelf SEO doen 

Natuurlijk kun je de SEO van je website uitbesteden. Er zijn meer dan genoeg SEO-experts waar je uit kan kiezen. Stuk voor stuk kunnen ze je helpen met het formuleren van een SEO-strategie, het adviseren over de juiste zoektermen en het toepassen daarvan.

Er is alleen één maar; daar heb je een flink budget voor nodig. Investeren in SEO-experts is kostbaar.  Daarom ben ik groot voorstander van zelf de skills leren die je nodig hebt om je onderneming te laten groeien. En daar heb je SEO voor nodig. Mijn advies is daarom: leer zelf SEO doen! Echt, het is niet moeilijk als je weet hoe het werkt en waar je op moet letten. Je hebt alleen iemand nodig die je vertelt hoe je dat moet doen. Gelukkig heb je me gevonden!

SEO

5 redenen - Kim - CommuniKim

1-op-1 SEO-advies

 

  Zonder onderzoek geen SEO-advies! Daarom beginnen we in S.M.S. met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Geen zorgen, dat doe ik voor je. Met behulp van mijn betaalde SEO-tools kan ik precies achterhalen waar jouw doelgroep op zoekt. Ik weet welke woorden en woordcombinaties ze gebruiken, welke vragen ze hebben en welke zoektermen ze gebruiken in elke fase van hun klantreis.

  Ook breng ik inzichtelijk hoe vaak er gemiddeld op de zoekwoorden wordt gezocht en hoe groot je concurrentie is.

  Op basis van al deze informatie kan ik jou precies vertellen welk zoekwoord thuishoort op welke pagina en waar je het beste over kunt bloggen bijvoorbeeld. Denk je nu “leuk, zo’n zoekwoordenonderzoek, maar ik heb geen idee wat ik er daarna mee moet!”. Geen zorgen, na het zoekwoordenonderzoek krijg je 1-op-1 SEO-advies van me, zodat jij de tools hebt om de zoekwoorden ook echt toe te passen op de pagina’s en blogs van je website.

  Daarna gaan we verder met 1-op-1 SEO advies. Want zo’n zoekwoordenonderzoek is super nuttig, maar wel erg abstract.

  VERTEL ME MEER OVER s.m.s.: SEO Made simple

  Veel ondernemers die ik spreek zijn erg blij met alle waardevolle informatie uit het zoekwoordenonderzoek, maar weten niet goed wat ze er daarna mee moeten. Daarom plak ik een 1-op-1 SEO-adviesgesprek vast aan je zoekwoordenonderzoek. Ik neem je bij de hand en gids je door het zoekwoordenonderzoek.

  Ik vertel je hoe je de informatie in het onderzoek kunt interpreteren, waar je kansen liggen en hoe je de zoekwoorden gebruikt in een uitgedachte contentstrategie op je website waarmee je klanten in verschillende fases van hun klantreis bereikt en aanspreekt. Klinkt simpel, is het ook

  Contentstrategie - Ja, dat wil ik - Kim - CommuniKim

  Content

  WAT JE na S.M.S.HEBT GELEERD:

  N

  Inzicht in het zoekgedrag van je klanten

  N

  Hoe je zoekwoorden toepast op je website

  N

  Welke zoekwoorden je toe kunt passen op de landingspagina’s op je website

  N

  Hoe je de teksten op je website SEO-proof kunt (her)schrijven

  N

  Waar je over kunt bloggen

  N

  Hoe je een SEO-blog schrijft.

  N

  Hoe je ervoor zorgt dat de content op je website aansluit bij verschillende fases van de klantreis

  Contentstrategie Cursus - Kim - CommuniKim

  Iets voor jou?

   

   Plan een kennismakingsgesprek in om te kijken of S.M.S. is wat je zoekt. Vind je het fijn als ik ook een template voor een blog maak, een voorbeeldblog voor je schrijf of de teksten op je website onder de loep neem? Je kan S.M.S. uitbreiden met andere producten. Neem contact met me op voor de mogelijkheden!

   Veel gestelde vragen

   Wat kost S.M.S.?

   S.M.S. heeft een vaste prijs, maar uitbreiden is mogelijk. Neem contact met me op voor meer informatie.

   Hoe werkt S.M.S.?

   Ik voer een zoekwoordenonderzoek voor je uit, daaruit voort vloeit een advies dat we samen bespreken in een 1-op-1 sessie. Ook leer ik je hoe je het advies kunt toepassen en kun je me je vragen stellen.

   Hoeveel tijd kost S.M.S.?

   De 1-op-1 sessie duurt max. 1,5 uur en plannen we wanneer het jou uitkomt.

   Voor wie is S.M.S.?

   Voor alle ondernemers die de vindbaarheid van hun website op hun prioriteitenlijstje hebben staan.

   Contact

   Vertel me waar jouw uitdaging ligt, en we maken samen een masterplan. Zodat jij het juiste verhaal vertelt, aan de juiste ‘reiziger’. Voor mij trouwens een latte met havermelk. Niet om ingewikkeld te doen. Vind ik gewoon lekker. First coffee is on me!

   Tot binnenkort.

   CommuniKim

   TELEFOON

   06 23 753 847

   Contact