06 23 753 847 kim@communikim.nl

CommuniKim

Copywriting

Teksten

Commerciële teksten laten schrijven

Hoe zorg je er nu voor dat je er (online) tussenuit springt? Dat je de juiste (zoek)woorden gebruikt en dat je boodschap aanslaat? Je teksten moeten niet alleen duidelijk maken wie je bent en wat je doet, maar ze hebben ook een doel! Je wil je lezer bereiken, inspireren en overtuigen… want het is uiteindelijk je bedoeling dat je lezer een product of dienst bij je afneemt, of niet soms? 

Weet je wel wat je wil vertellen, maar vind je de juiste woorden niet? Of vind je het misschien gewoon helemaal niet leuk om zelf te schrijven? Dat kan natuurlijk ook! Dan moet je echt bij CommuniKim zijn.

CONVERSIE-VERHOGENDE TEKSTEN VAN COMMUNIKIM

Dat zijn teksten waarvan je denkt  “die zijn lekker geschreven!” en die jouw klant triggeren om verder te lezen, door te klikken of een aankoop te doen. Dat kunnen SEO-teksten zijn voor op je website, maar ook: salespagina’s, blogs, Social Media Content, nieuwsbrieven of (online)advertentie- en vacatureteksten.

EN DAARVOOR MOET JE ECHT BIJ DEZE TEKSTSCHRIJVER UIT DEN BOSCH ZIJN, WANT:

Ik ben niet alleen copywriter, maar SEO-copywriter met grondige kennis van het marketing- en communicatievak. Daardoor ga ik moeiteloos op de stoel van jouw klant zitten en zie ik feilloos the bigger picture. Ik weet welke zoekwoorden jij moet toepassen in je teksten en ik weet waar je over moet bloggen om gevonden te worden. Ik help je met het denkwerk achter je teksten, en met het schrijven van je teksten.

Mijn teksten zijn no-nonsense en ik houd niet van clichés. Uit mijn pen komen geen hoogdravende, formele teksten! Wel schrijf ik overtuigende content die echt aanslaat, met daarbij altijd in mijn achterhoofd jouw ideale klant.

COMMUNIKIM’S TALENKNOBBEL; VERTALEN UIT HET ENGELS EN ITALIAANS

Niet alleen schrijf en redigeer ik Nederlandse teksten. Nee, deze meid heeft een echte talenknobbel. Is je brontekst in het Engels of Italiaans? Geen probleem! Ik heb een Masterdiploma Vertalen Nederlands-Engels-Italiaans op zak en ik zet jouw brontekst voor je om in een pakkende Nederlandse tekst.

Woord

BESTAANDE TEKST CORRIGEREN OF HERSCHRIJVEN?

Is spelling en grammatica niet jouw cup of tea? Geen zorgen! Je kunt me ook inhuren voor het corrigeren, redigeren en herschrijven van bestaande teksten.

CONTENT DIE AANSLUIT BIJ JOUW MARKETINGSTRATEGIE

Eigenlijk kun je mij zien als jouw schrijvende salescollega, want dat is wie ik ben. Ik vertaal jouw marketing- en salesstrategie naar concrete teksten die jouw klanten aanzetten tot actie. Samen vermarkten we jouw product of dienst met mijn wervende woorden!

WAAR IK JE MEE KAN HELPEN:

  N

  SEO-Proof landingspagina’s

  N

  Salespagina’s voor op je website

  N

  SEO-Proof blogs

  N

  Nieuwsbrieven

  N

  Persberichten

  N

  Handleidingen

  N

  Brochures en flyers

  N

  Interviews

  N

  Social Media content

  N

  Campagnes

  N

  Vacatureteksten

  Hulp

  KLINKT GOED, EN NU?

  Vertel me alles over jouw merk en jouw product of dienst. Waar sta je voor, wie is je klant, wat heb je in gedachten? Hoe meer ik weet, hoe beter ik mijn teksten kan afstemmen op jouw doel(publiek).
  Ik zet alles wat we besproken hebben op een rijtje met daarbij een tijdspad, zo weet jij precies waar je aan toe bent. Kun jij je hierin vinden? Dan ga ik voor je aan de slag met het schrijven van jouw teksten!

  De grote vraag is….ben je klaar voor alle nieuwe klanten die je gaat krijgen door mijn knock-out teksten…?

  WAT kost me dat?

  Prijzen

  Contact

  Vertel me waar jouw uitdaging ligt, en we maken samen een masterplan. Zodat jij het juiste verhaal vertelt, aan de juiste ‘reiziger’. Voor mij trouwens een latte met havermelk. Niet om ingewikkeld te doen. Vind ik gewoon lekker. First coffee is on me!

  Tot binnenkort.

  CommuniKim

  TELEFOON

  06 23 753 847

  Contact