06 23 753 847 kim@communikim.nl

CommuniKim

Communicatieadvies voor zorgorganisaties en ziekenhuizen

Advies

Werk je op een communicatieafdeling in de zorg of in een ziekenhuis? Dan weet je dat er altijd genoeg te doen is. Die brochure heeft echt een update nodig, de recruiter vraagt om hulp bij het goed wegzetten van een nieuwe vacature. Er moet een nieuwsbrief uit richting mantelzorgers en de vrijwilligerscoördinator kan ook nog wel wat hulp gebruiken.

Dan heb ik het nog niet eens over het intranet en de communicatie richting medewerkers over het nieuwe scholingsbeleid. En, wacht eens even, wat plaats je deze week eigenlijk op Facebook?

INTERIM communicatie-ADVISEUR VOOR ZORGORGANIsATIES en ziekenhuizen

 Je kan wel wat extra handjes gebruiken bij alle vragen die je krijgt. Strategisch, tactisch of operationeel, de communicatieafdeling van een zorgorganisatie of ziekenhuis is essentieel voor alle stakeholders waar je mee te maken krijgt. Je bent de verbindende factor tussen management en directie, de medewerkers in het primaire proces, de bewoners, cliënten en verwanten en externe partijen.

Vaak laat je je leiden door ‘de waan van de dag’, en blijft er weinig tot geen tijd meer over voor het conceptueel-, campagnematig en strategisch denken. Belangrijke dingen blijven liggen en je mist denkkracht, uitvoering of creatieve input. Het helpt om projecten of taken uit te besteden aan een interim communicatieadviseur voor zorgorganisaties en ziekenhuizen die jullie tijdelijk komt versterken.

Hulp

Zorgmarketing - Kim - CommuniKim

TIJDELIJKE communicatie-adviseur voor de zorg

Waar ik jullie mee kan helpen:

N

Arbeidsmarktcommunicatie

N

Corporate communicatie

N

Marketingcommunicatie

N

Interne communicatie

N

Communicatieprojecten uitdenken, opzetten en coördineren. Zoals een nieuwe website, nieuw intranet, een nieuw ECD, een nieuwe folderlijn etc.

N

Social Media strategie en -management

N

SEO-strategie en implementatie

N

Contentstrategie en -creatie

N

Social Advertising

N

De vertaalslag van complexe naar begrijpelijke informatie

Waarom ik de interim/freelance communicatieadviseur voor jullie zorgorganisatie of ziekenhuis ben

Zeg nu zelf, de lijntjes binnen een zorgorganisatie of ziekenhuis lopen vaak net iets anders dan binnen het bedrijfsleven. Je hebt met gevoeligheden te maken rondom je cliënten, patiënten en bewoners en de belangen zijn anders dan in een 100% commerciële organisatie.

Tijd om interim/freelance ondersteuning grondig in te werken is er niet. Je hebt behoefte aan iemand die meteen mee in het diepe kan springen. Iemand die de processen van de zorg kent en de uitdagingen begrijpt. Iemand die projectmatig kan werken en die snel alles op de rit heeft.

Als interim/freelance communicatieadviseur met ervaring in de zorg heb ik aan 1 woord genoeg. Dankzij mijn eerdere werkervaring signaleer ik (commerciële) kansen en ben ik analytisch sterk. Ik geloof in een goede strategische basis. Heb je de basis op orde, dan zijn er vaak veel meer mogelijkheden dan je denkt binnen het speelveld van communicatie in de zorg.

Ik neem ook een brede online marketingcommunicatiekennis met me mee, waardoor we spijkers met koppen kunnen slaan voor jullie externe profilering. Ik signaleer kansen en denk hands-on mee. En dat arbeidsmarktprobleem? Daar heb ik wel wat ideeën over!

Zorgmarketing - Kim - CommuniKim

Basis

Extra versterking
voor jouw communicatieproject in de zorg

Heb je tijdelijk hulp nodig bij het opstarten van een project, of je wil je communicatieafdeling extra inspiratie, creativiteit of een ander strategisch oogpunt meegeven? Ik pak het project op waar jij op dat moment behoefte aan hebt. We werken samen op projectbasis of je huurt me in als interim communicatieadviseur voor jouw zorgorganisatie. Ook help ik je als freelance tekstschrijver voor zorgorganisaties graag met het ophalen van verhalen binnen jouw organisatie. Ik werk samen met zorginstellingen in de ouderen- en gehandicaptenzorg, ziekenhuizen, kraam- en thuiszorgorganisaties en patiëntenverenigingen. Waar kan ik jou mee helpen?

Contact

Vertel me waar jouw uitdaging ligt, en we maken samen een masterplan. Zodat jij het juiste verhaal vertelt, aan de juiste ‘reiziger’. Voor mij trouwens een latte met havermelk. Niet om ingewikkeld te doen. Vind ik gewoon lekker. First coffee is on me!

Tot binnenkort.

CommuniKim

TELEFOON

06 23 753 847

Contact