06 23 753 847 kim@communikim.nl

CommuniKim

1-op-1 K.I.S.S. MY CONTENT

KISS

1-op-1 schrijfcoaching

voor commerciële, converteerbare teksten

Dat constant zitten zwoegen op je teksten. Je afvragen of ze wel goed genoeg zijn. Teleurgesteld zijn na uitblijvende resultaten. Dat moet toch beter kunnen?

Ja, dat kan zeker beter. En leuker! Je moet alleen weten hoe. Een goede commerciële tekst is als een zorgvuldig gebakken macaron. Houd je aan de stappen en aan de volgorde van het recept en je zal mega trots zijn op het heerlijke, zoete en mooie resultaat. Loopt het water je al in de mond….?

Even terug naar jou, naar je teksten. Jouw woorden op papier zijn essentieel om je boodschap goed over te brengen bij je publiek. Je bent niet voor niets ondernemer geworden, je wil iets bereiken met je bedrijf. Dat valt of staat met goede communicatie, en dus met teksten om van te watertanden

K.I.S.S. My Content is voor jou als…

N

Je jezelf schrijfdrempels opwerpt

N

Je het schrijven van teksten steeds uitstelt

N

Je geen plezier beleeft aan het schrijfproces

N

Je onzeker bent over je teksten

N

Je graag wil leren hoe je goede commerciële teksten schrijft die onderdeel zijn van je marketingstrategie

Voor jou

1-op-1 schrijfcursus - CommuniKim

Wat is de zakelijke schrijfcursus K.I.S.S. My Content?

K.I.S.S. My Content is mijn 1-op-1 schrijfcoachingstraject waarin ik je in 4 stappen het geheime succesrecept van goede teksten leer. In 4 persoonlijke sessies gaan we aan de slag met de 4 elementen van het door CommuniKim ontwikkelde K.I.S.S. contentprincipe. We doorlopen de verschillende fases aan de hand van jouw teksten. Zo krijg je feedback die helemaal op jou, jouw knelpunten, uitdagingen, onderneming en branche is toegespitst.

Zoveel waardevolle input kreeg je niet eerder van een schrijfcoach! Je krijgt na elke sessie huiswerk van me mee. Oefening baart tenslotte kunst. We bespreken je huiswerk samen en kijken welke lessen we eruit kunnen halen.

Na K.I.S.S. My Content…

N

Weet je waarom het belangrijk is om je goed voor te bereiden voordat je gaat schrijven.

N

Zijn jouw teksten een perfecte uitwerking van je marketingstrategie.

N

Ademen jouw teksten het DNA van je bedrijf.

N

Maak je content die aansluit bij alles fases van de klantreis.

N

Heb je plezier in het schrijven en maak je indruk met je teksten.

N

Houd je een breed publiek lang geboeid en geïnteresseerd.

N

Ben je beter vindbaar en zichtbaar online.

Resultaat 1-op-1 schrijfcursus - CommuniKim

Resultaat

Hoe ziet het 1-op-1 schrijfcoachingstraject eruit?

Sessie 1: Kennismaking & Klantreis

Let’s meet! Voor de draad ermee, jouw tekstuele struikelblokken leggen we op tafel zodat we weten waar we aan gaan werken de komende weken. Is het ijs gebroken? Dan gaan we aan de slag met het eerste thema van K.IS.S. – de klantreis.

Gemiddeld heeft een nieuwe klant 7 contactmomenten nodig voordat ze overgaat tot een aankoop. In al die 7 contactmomenten heeft ze andere informatie van jou nodig om geïnteresseerd te blijven. Om geboeid te blijven lezen en om een stapje dichterbij een aankoop te komen.

Ik neem je mee in alle fases van de klantreis en vertel je waar je over moet schrijven, wat voor soort teksten je moet schrijven en wat de toonzetting van de teksten zou moeten zijn. We zorgen ervoor dat je die klant binnenhengelt.

Het resultaat? Jouw teksten transformeren een onbekende moeiteloos in een fan en een nieuwe klant.

Sessie 2: Inhoud en Invalshoek

Nee joh, je hoeft je helemaal niet te schamen als je je teksten eigenlijk altijd alleen vanuit je eigen perspectief schrijft. Dat is wat je kent. Waar je je veilig bij voelt. Het is dus helemaal niet gek dat je daar op terugvalt. Maar ik ga je laten zien en ervaren dat het ook anders kan. Je klant deelt namelijk niet altijd jouw perspectief. Ze heeft meer puzzelstukjes nodig om te begrijpen waarom jij haar zo goed kan helpen.

In de tweede sessie bepalen en analyseren we verschillende invalshoeken en perspectieven die je kunt gebruiken in je teksten.

Sessie 3: Storytelling en Selling

Storytelling en selling gaan hand in hand in een goede tekst. En die kun jij ook leren schrijven! Het goede nieuws? Dat is helemaal niet moeilijk. Het enige dat je hoeft te doen is jouw verhaal vertellen. Een stukje persoonlijkheid en beleving in je teksten leggen. Het menselijk maken. Ervaringen delen. Soms is het misschien een beetje uit je comfortzone, je moet een drempel over om je verhaal te vertellen. Maar het zorgt wel voor verbinding met je potentiële klanten. En verbinding zorgt dan weer voor vertrouwen. See where I’m going?

Sessie 4: (SEO)strategie en Structuur

Je kan nog zulke goede teksten schrijven, ze moeten wel vindbaar zijn. Als niemand ze leest, schiet je er nog niks mee op. Daar heb je SEO voor nodig. In deze sessie leer ik je basis van SEO-copywriting: hoe doe je een zoekwoordenonderzoek dat aansluit bij alle fases van de klantreis (waar we het in sessie 1 over gaan hebben, weet je nog?) en hoe pas je die star quality zoekwoorden toe in je teksten.

De grote vraag is, ben je klaar voor al die nieuwe klanten die je gaan vinden?!

 

 

Waarom Kim - 1-op-1 schrijfcursus - CommuniKim

Waarom ik jouw schrijfcoach ben?

Ik ben de perfecte fusion van sales, marketing en copywriting. Met 12+ jaar ervaring als sales manager, marketeer en copywriter weet ik waar klanten naar op zoek zijn. Ben ik overtuigend en commercieel zonder irritant te zijn, en krijg ik mijn boodschap moeiteloos op papier. Dat wil ik jou ook leren!

Wat denk je ervan; gaat het al kriebelen?

Veel gestelde vragen

Hoe zit het met de betaling?

Voordat we het 1-op-1 coachingstraject starten krijg je een factuur van me. Is de factuur voldaan? Dan zijn we good to go. Heb je hier nog vragen over? Stuur me een bericht: kim@communikim.nl

Ik heb interesse in K.I.S.S. My Content. En nu?

Super leuk dat je aan de slag wil met het schrijven van betere commerciële teksten! Meld je aan via het contactformulier op mijn website of stuur me een e-mail: kim@communikim.nl. We prikken een datum voor de eerste online sessie, waarin we jouw uitdagingen, struikelblokken en doelen bespreken. Daarna gaan we meteen aan de slag met de 4 stappen van K.I.S.S. Tijdens de eerste online sessie bepalen we samen wanneer we de volgende online sessies inplannen. Dat kan met 2 of 3 weken ertussen, net wat jou uitkomt.

Liever offline in een dagdeel alle sessies achter elkaar? No problem! Geef me aan waar je voorkeur naar uitgaat. 

Welke teksten komen er aan bod in K.I.S.S. My Content?

We bespreken zowel landingspagina’s, salespagina’s, blogs als overige content: social media posts, nieuwsbrieven, artikelen en e-books.

Voor wie is dit traject geschikt?

K.I.S.S. My Content is geschikt voor iedereen die wil leren hoe je commerciële, converteerbare teksten schrijft. Van coach, tot webshopeigenaar, horeca-uitbater, interieurontwerper, IT-specialist en weer terug. Als je er maar voor openstaat om nieuwe dingen te leren en als je niet schrikt van een beetje feedback ben je van harte welkom.

Voor wie is dit traject niet?

Voor ondernemers die niet geloven in de meerwaarde van goede copywriting tips of die denken het zelf wel uit te kunnen vogelen.

WAT kost me dat?

Prijzen

Contact

Vertel me waar jouw uitdaging ligt, en we maken samen een masterplan. Zodat jij het juiste verhaal vertelt, aan de juiste ‘reiziger’. Voor mij trouwens een latte met havermelk. Niet om ingewikkeld te doen. Vind ik gewoon lekker. First coffee is on me!

Tot binnenkort.

CommuniKim

TELEFOON

06 23 753 847

Contact