06 23 753 847 kim@communikim.nl

CommuniKim

In 10 stappen jouw contentstrategie op paper!

Cursus

Dat content belangrijk is voor je online zichtbaarheid en vindbaarheid hoef ik je waarschijnlijk niet te vertellen. Maar hoe pak je dat nou aan?

Waarschijnlijk plaats je nu regelmatig iets op je Social Media kanalen en op je website, maar zit er geen duidelijke structuur in je content. Want waar moet je nu weer over schrijven in je blogs, nieuwsbrieven, en Instagramposts? Voor wie schrijf je eigenlijk? Wat wil je ermee bereiken en wat maakt jou uniek?

Kost het je nu veel energie om te bedenken waar je over schrijft en vind je het lastig om te verzinnen wat je gaat posten en waar? Heb je weleens gehoord van een contentstrategie? 

Een contentstrategie is een belangrijk onderdeel van jouw marketing- en communicatieplan, Maar waar moet je beginnen? Wat zou het fijn zijn om wat houvast te hebben bij het bedenken en schrijven van content. Om een basis te hebben waar je op terug kunt vallen en om het vertrouwen te hebben dat je met je content echt bijdraagt aan jouw merk!

COMMUNIKIM’S CONTENT CHALLENGE

Zit je nu ja te knikken? Dan is mijn Content Challenge echt wat voor jou! In mijn Content Challenge gaan we aan de slag met het op papier zetten van jouw contentstrategie.

Een contentstrategie geeft je houvast en structuur. Zie het als een belangrijk onderdeel van jouw marketing- en communicatie. Je wil je volgers bereiken, ze aanspreken, ze aanzetten tot actie. En dat doe je door ze de content voor te schotelen die zij willen lezen, die hen over de streep trekt. Maar dat gebeurt niet zomaar. Om dat voor elkaar te krijgen is het belangrijk dat je bepaalde strategische keuzes maakt.

En daar ga ik je mee helpen! Een contentstrategie gaat jouw onderneming vooruit helpen, ga er dus eens goed voor zitten en neem er de tijd voor. In mijn cursus loods ik je door deze strategische keuzes heen. En door ze te maken zorg je ervoor dat jouw potentiële klanten niet meer om je heen kunnen!

Door goed doordachte, strategische keuzes te maken met jouw content zorg je ervoor dat jouw potentiële klanten niet meer om je heen kunnen.

Dat wil jij toch ook?

Content

5 redenen - Kim - CommuniKim

5 REDENEN WAAROM JE VANDAAG NOG MOET BEGINNEN MET EEN CONTENTSTRATEGIE!

 

  Ben je er al van overtuigd dat je echt een contentstrategie nodig hebt? Vooruit, ik geef je nog 5 argumenten waarom jij vandaag nog moet beginnen met het maken van strategische keuzes over jouw content:

  1.

  Je wordt gedwongen om na te denken over belangrijke keuzes wat betreft jouw content. Want wat wil je eigenlijk met je content bereiken? Wat is jouw contentdoel?

  2.

  Je weet precies voor wie je schrijft! Je hebt je doelgroep(en) helder voor ogen en je weet wat ze willen horen en welke informatie ze van jou nodig hebben om over te gaan tot een aankoop.

  3.

  Je weet precies wat je wil vertellen. Namelijk niet alleen de dingen die jij wil vertellen, maar vooral de dingen die jouw potentiële klanten willen horen. Door je hoofdboodschap te bepalen zal er altijd een duidelijke lijn in al jouw content zitten.

  4.

  Je zorgt voor structuur, je volgers weten wat ze van je kunnen verwachten.

  5.

  En misschien wel de allerbelangrijkste reden, je bouwt aan je expertstatus en je zorgt voor continue zichtbaarheid en vindbaarheid online!

  JA, DAT WIL IK! VERTEL ME MEER OVER JE CURSUS:

  Super! Je wil je contentstrategie op papier zetten en zo meer leads en omzet uit jouw content halen. Nu wil je natuurlijk weten hoe de cursus eruit ziet.

  De cursus bestaat uit 2 delen en 10 lessen in totaal.
  In het eerste deel focussen we op het op papier zetten van jouw contentstrategie. Je gaat hier aan de slag met de basis die je nodig hebt om concreet te worden wat betreft het vullen van jouw contentkalender.

  In deel 2 gaan we aan de slag met inspiratie en tips, zodat jij jouw contentkalender kunt vullen met onderwerpen en rubrieken die aansluiten bij jouw contentstrategie.

  Met een investering van 15 à 20 minuten per dag heb jij aan het einde van de cursus jouw contentstrategie op papier! Je krijgt toegang tot de online academy, waar je, wanneer het jou uitkomt, op jouw tempo de lessen kunt volgen. Maar dat is niet alles! Je krijgt er ook een werkboek bij, zodat je de lessen netjes kunt uitwerken.

  Aan het einde van de cursus staat jouw contentstrategie netjes op papier in je werkboek en kun je aan de slag met het vullen van je contentkalender. Vooruit, je krijgt er ook nog een template en eerste aanzet voor een contentkalender bij!

  Klinkt goed, toch?

  Contentstrategie - Ja, dat wil ik - Kim - CommuniKim

  Vertel

  WAT JE AAN HET EINDE VAN DE CURSUS HEBT GELEERD:

  N

  Wat jouw contentdoel is.

  N

  Hoe jouw ideale doelgroep eruit ziet.

  N

  Wat jouw boodschap zou moeten zijn.

  N

  Over welke onderwerpen je kunt schrijven.

  N

  Hoe je een contentkalender vult.

  N

  En hoe je de resultaten van je content kunt monitoren en bijsturen waar nodig.

  Waar wacht je nog op? Je kunt nu beginnen met het structureler en succesvoller aanpakken van jouw content! De cursus is nu beschikbaar voor een now-or-never prijs van €49!

  Mijn cursus is echt iets voor jou als:

  N

  Je strategische keuzes wil maken voor al je communicatie.

  N

  Je een duidelijke lijn wil in al je uitingen op Social Media, blogs, podcasts, je website etc.

  N

  Je niet meer je hoofd wil breken over waar je nu toch weer over moet schrijven.

  N

  Je wil bouwen aan je online zichtbaarheid en vindbaarheid.

  N

  Je je doelgroep wil bereiken met je content.

  N

  Je contentinspiratie wil om je contentkalender mee te vullen.

  N

  Je wil leren hoe je je contentstrategie kunt bijsturen als je niet het gewenste resultaat hebt.

  Je moet mijn cursus niet volgen als je:

   N

   Het niet erg vindt om uren te piekeren over waar je over moet schrijven.

   N

   Geen duidelijk verhaal wil vertellen aan je volgers.

   N

   Je volgers niet mee wil nemen in jouw verhaal als ondernemer.

   N

   Je van je volgers geen klanten wil maken.

   Doen

   Contentstrategie Cursus - Kim - CommuniKim

   Tof! We gaan samen aan de slag! En nu?

    

    De Content Challenge is exclusief te volgen bij de StartNuOp Academy. Als je de cursus hebt aangekocht krijg je toegang tot de cursus die bestaat uit 10 lessen en een werkboek. De video’s zijn 24/7 toegankelijk en wil je een les twee keer zien? Geen probleem! Je toegang verloopt niet, dus je kunt de training zo vaak bekijken als je wil.

    Waar wacht je nog op? Je kunt nu beginnen met het op papier zetten van jouw contentstrategie en met het doelgericht vullen van jouw contentkalender. 

    De Content Challenge is nu beschikbaar voor een now-or-never prijs van €49,-. 

    EERST EVEN PROEFDRAAIEN?

    DAT KAN NATUURLIJK OOK!

    Je kunt mijn Business Booster GRATIS volgen via het StartNuOp Platform om alvast een voorproefje te krijgen van mijn cursus.

    Ik vertel je in 3 korte lessen:

    N

    Wat een contentstrategie is

    N

    Waarom jij vandaag nog moet beginnen met een contentstrategie

    N

    En ik geef je 25 contentinspiratietips!

    Naast mijn Business Booster, kun je ook GRATIS de Business Boosters van 6 andere docenten van de StartNuOp Academy volgen.

    Gratis

    Veel gestelde vragen

    Wat kost deze cursus?

    De cursus is nu tijdelijk beschikbaar voor €49!

    Waar vind ik deze cursus?

    De cursus is te vinden in de online leeromgeving van de StartNuOp Academy. Via de link op deze pagina kom je op de website van de StartNuOp Academy terecht waar je de cursus kunt aankopen en kunt volgen.

    Hoeveel tijd kost deze cursus?

    De cursus bestaat uit 10 filmpjes van ongeveer 3-5 minuten per filmpje. Naast de filmpjes is er ook wat huiswerk! Afhankelijk van de stap in de cursus ben je per stap ongeveer 15 minuten kwijt aan huiswerk. In totaal zul je ongeveer 3 uur kwijt zijn met de cursus en het huiswerk.

    Voor wie is deze cursus?

    De cursus is geschikt voor alle ondernemers die geen contentstrategie op papier hebben en die content plaatsen zonder een duidelijke visie en voor ondernemers die het lastig vinden om te bepalen waar ze over moeten schrijven.

    Contact

    Vertel me waar jouw uitdaging ligt, en we maken samen een masterplan. Zodat jij het juiste verhaal vertelt, aan de juiste ‘reiziger’. Voor mij trouwens een latte met havermelk. Niet om ingewikkeld te doen. Vind ik gewoon lekker. First coffee is on me!

    Tot binnenkort.

    CommuniKim

    TELEFOON

    06 23 753 847

    Contact