06 23 753 847 kim@communikim.nl

CommuniKim

Sell me More

Advies

Daar zit je dan. Je website staat, je social media kanalen houd je netjes bij. Je werkt keihard om nieuwe klanten te vinden, maar het wil niet altijd lukken. Je begint aan jezelf te twijfelen.. Heb je het allemaal wel goed aangepakt? Heb je de juiste keuzes gemaakt? 

Er komt veel op je af als ondernemer. Je bent marketing, sales, finance en administratie ineen. Bloed, zweet en tranen heeft het je gekost om alles op te zetten. Maar je bent er nog niet. Je stopt veel tijd in je onderneming, maar die tijd betaalt zich niet altijd terug. Hoe fijn zou het zijn als klanten je weten te vinden. Als je weet dat je aanbod precies aansluit bij hun wensen. En dat je ze overtuigt met je steengoede content. 

Het cliché is waar, als je er middenin zit, ziet je het soms niet meer. Dan is het fijn als iemand met een frisse blik met je meekijkt. Ben jij die ondernemer die weet dat het tijd is voor verbetering? Die graag wat meer achterover wil leunen en niet meer alles zelf wil doen?

Beter vindbaar zijn met content die aanslaat

Daar ben je naar op zoek! Teksten die passen bij jou en bij jouw onderneming. Die jouw verhaal vertellen en die precies de juiste snaar raken bij jouw klanten. Geef jouw content en communicatie een boost, zodat je:

N

Content maakt die aansluit bij alle fases van de customer journey van jouw klant.

N

Zichtbaar bent op de juiste kanalen, waardoor je precies de juiste doelgroep aanspreekt.

N

Een duidelijke samenhang en herkenbaarheid hebt op verschillende kanalen.

N

Klanten stapje voor stapje overtuigt, doordat je laat zien dat jij de expert bent in jouw vakgebied.

N

Nieuwe invalhoeken kunt toepassen waardoor je meer aan storytelling doet.

N

Zeker weet dat je de juiste zoekwoorden verwerkt in je teksten.

N

De juiste toon te pakken hebt in al je uitingen.

N

Aansprekende marketingacties uitzet waar jouw klanten positief op reageren.

PAK JOUW COMMUNICATIE STRATEGISCH AAN

Geef jouw onderneming de boost die hij verdient. Door de juiste strategische keuzes te maken en serieus aan de slag te gaan met de communicatie en content van jouw onderneming, trek je nog meer klanten aan en hoef je er zelf niet meer zo hard aan te trekken.
Klinkt dit goed? Dan is mijn Sell Me More pakket wat je nodig hebt! Het Sell Me More pakket is speciaal voor ondernemers die al even bezig zijn met hun bedrijf, maar die hun communicatie en content graag naar the next level tillen.

SELL ME MORE PAKKET

De modules in Sell Me More versterken elkaar en zorgen voor het fundament van jouw bedrijf, 2.0. Je leert als ondernemer on the job, en stap voor stap kom je tot nieuwe inzichten. Inzichten die je verder brengen, inzichten die ervoor zorgen dat je je strategie moet bijsturen.

Plan

Marketing – en Communicatieadvies

Zo cliché, maar zo waar. Je gaat het pas zien als je het door hebt, zo zei Johan Cruijff. Kansen laten liggen, je strategie uit het oog verliezen. Als je er middenin zit zie je het niet. Daar heb je mij voor nodig. Marketing, sales en communicatie zijn mijn expertises (dat is niet pocherig, met 12+ jaar ervaring mag ik dat zeggen… am I right?) en ik ben de aangewezen persoon om je te adviseren. Welke acties kun je inzetten? Welke kanalen heb je over het hoofd gezien? Heb je de juiste tone of voice te pakken? Komt jouw verhaal goed uit de verf? Met mijn advies kun je aan de slag om jouw onderneming nog meer te laten groeien!

Contentstrategie

Pff, waar moet ik nu weer over schrijven? Een knagend gevoel, een frustratie van veel ondernemers. Content willen maken, maar niet weten waarover. I’ll help you out! In een contentstrategie maak ik strategische keuzes voor jouw content. Ik werk alle mogelijke rubrieken en haakjes uit die je kunt toepassen in jouw contentkalender. Wat wil jouw klant weten? Waarom gaat ze jou volgen? Er zijn minstens 6 invalshoeken die je kunt gebruiken, genoeg inspiratie dus om nooit meer om een woord verlegen te zitten in je Instagram Posts, Stories, Blogs, Podcasts etc.

SEO-scan

Die website, die staat als een huis. Als een kasteel. Als een paleis. Of…? Hoe zit het eigenlijk met de vindbaarheid van je website? Heb je de juiste SEO-strategie toegepast? Staan de zoekwoorden op de goede plekken? En waar liggen er kansen en verbeterpunten? In een SEO-scan maak ik een overzicht van de stand van zaken van de SEO van jouw website. Je krijgt een rapport met daarin een analyse en een advies met verbeterpunten.

Tone of Voice Intake

Heb je nog geen tone of voice of denk je dat er room is voor improvement? I’ve got your back. Met een tone of voice intake krijgen we de steen (beter gezegd de diamant) boven tafel. Heb je eenmaal de juiste stijl te pakken? Dan zul je merken dat je de juiste klanten aantrekt. Door goede stijlkeuzes te maken, zorg je bovendien voor een stuk herkenbaarheid.

E-mailmarketing en whitepapers

Al die bezoekers van je website wil je natuurlijk vasthouden. Je wil weten wie ze zijn en je wil ze stapje voor stapje overtuigen van jouw product of dienst. Dat doe je met een nieuwsbrief waar websitebezoekers zich voor kunnen inschrijven. Of misschien wel met een whitepaper waarin je ze meer achtergrondinformatie geeft. Maar je nieuwsbrief en/of whitepaper moet natuurlijk wel goed geschreven zijn! Ik help je hiermee. Samen maken we een logische opbouw en frequentie voor je nieuwsbrief, en ik schrijf je overtuigende teksten.

Blogs

Ik ben fan van blogs. Ze helpen je namelijk op meerdere vlakken. Verwerk er de juiste zoekwoorden in, en je geeft verdieping aan de SEO van je website. Etaleer je kennis en je bouwt aan je expertstatus. Vertel iets persoonlijks en je werkt aan een vertrouwensband. Wil jij ook gaan bloggen, maar heb je geen schrijfkriebels? Ik klim graag voor je in de pen. Op basis van een zoekwoordenonderzoek bepalen we de juiste blogonderwerpen , en ik werk ze voor je uit in pakkende SEO-blogs, geschreven in jouw tone of voice.

WAT kost me dat?

Prijzen

Contact

Vertel me waar jouw uitdaging ligt, en we maken samen een masterplan. Zodat jij het juiste verhaal vertelt, aan de juiste ‘reiziger’. Voor mij trouwens een latte met havermelk. Niet om ingewikkeld te doen. Vind ik gewoon lekker. First coffee is on me!

Tot binnenkort.

CommuniKim

TELEFOON

06 23 753 847

Contact