06 23 753 847 kim@communikim.nl

CommuniKim

S(p)ell Check

Advies

Taal is zeg maar echt mijn ding. Maar misschien niet dat van jou. Weet je dat je niet zo goed bent in het schrijven van teksten? Ben je toch zelf aan de slag gegaan met je website, maar ben je niet helemaal tevreden?

Je website is het visitekaartje van je onderneming. Als die goed staat, maak jij een killer van een eerste indruk. En dat wil je! Het is al lastig genoeg om aan klanten te komen met alle concurrentie die er is.

Twijfel je of je de juiste toon te pakken hebt in je content? Weet je niet zeker of de SEO van je website wel op orde is? Of vind je het fijn als iemand met je meeleest om je content naar een hoger niveau te tillen?

Verbeter je content en raak geen klanten meer kwijt

Je hebt veel ballen hoog te houden als ondernemer. Daar kun je wel wat hulp bij gebruiken! Bijvoorbeeld met de teksten op je website.

Is jouw website op orde dan:

N

Verlies je geen klanten meer die zich niet aangesproken voelen door jouw teksten.

N

Staan er geen taal- en spelfouten meer in je teksten waardoor potentiële klanten afhaken.

N

Heb je de juiste zoekwoorden in je teksten verwerkt en bereik je klanten in alle fases van hun customer journey.

N

Raak je de juiste snaar door te zorgen voor een tone of voice die jou bij en bij je klanten past.

PAK JOUW COMMUNICATIE STRATEGISCH AAN

Het s(p)ell check pakket bestaat uit 3 modules die je als geheel of los kunt afnemen. Neem je alle drie de modules af? Dan krijg je 10% korting op de totaalprijs!

Plan

SEO-scan

Hoe zit het met de vindbaarheid van je website? Heb je de juiste SEO-strategie toegepast? Staan de zoekwoorden op de goede plekken? En waar liggen er kansen en verbeterpunten? In een SEO-scan maak ik een overzicht van de stand van zaken van de SEO van jouw website. Je krijgt een rapport met daarin een analyse en een advies met verbeterpunten.

Tone of voice intake

De tone of voice van je onderneming is een eerste stap richting content die aansluit bij je merk en bij je doelgroep. Heb je de juiste stijl te pakken? Dan zul je merken dat je de juiste klanten aantrekt. Door vanaf het begin goede stijlkeuzes te maken, zorg je bovendien voor een stuk herkenbaarheid.

Herschrijven van teksten

Vanuit welk perspectief zijn je teksten geschreven? Is het duidelijk wat er staat, of mist er iets in het verhaal? Mogen ze wel wat pakkender geschreven worden, of ontbreken de juiste zoekwoorden? Dan is het slim om je teksten te laten herschrijven. Gooi er een nieuw sausje overheen en trek meer klanten aan!

WAT kost me dat?

Prijzen

Contact

Vertel me waar jouw uitdaging ligt, en we maken samen een masterplan. Zodat jij het juiste verhaal vertelt, aan de juiste ‘reiziger’. Voor mij trouwens een latte met havermelk. Niet om ingewikkeld te doen. Vind ik gewoon lekker. First coffee is on me!

Tot binnenkort.

CommuniKim

TELEFOON

06 23 753 847

Contact