06 23 753 847 kim@communikim.nl

CommuniKim

Voor ondernemers

Strategie

Ha, ondernemer!

Wat goed dat je er bent. Dat je hier terecht bent gekomen betekent dat je strategisch aan de slag wil met je communicatie en content. Dat juich ik alleen maar toe!

Als allround communicatieadviseur en tekstschrijver help ik ondernemers in verschillende branches met het uitzetten van een duidelijke lijn in al hun communicatie en content. Eerst maken we strategische keuzes zoals het bepalen van een tone of voice, het opstellen van een buyer persona en het uitvoeren van een zoekwoordenonderzoek. Daarna ga ik schrijven.

Je kan nog zo’n goed aanbod hebben, als je het niet over de bühne krijgt heb je er niet zoveel aan.

Samen zetten we eerst de basis neer, zodat jij de juiste keuzes kunt maken die passen bij jou, bij je onderneming en bij je doelgroep.

 

Strategisch communiceren 

Je wil (online) zichtbaar en vindbaar zijn. Maar hoe pak je dat aan?

Het is belangrijk dat er een duidelijke lijn zit in al je uitingen. De rode draad! Ben je herkenbaar en is je boodschap helder? Dan ben je goed op weg. Maar er is meer voor nodig om ervoor te zorgen dat klanten je vinden en dat je content hen aanspreekt.

Elke klant heeft haar eigen redenen waarom ze bij je terechtkomt. Elke klant staat op een ander station te wachten totdat jij langskomt met het antwoord op haar vraag.

Wijs haar de weg van station naar station, door content te maken die antwoord geeft op alle mogelijke vragen, obstakels en hindernissen die ze onderweg tegenkomt.

Werken we samen, dan zorg ik ervoor dat ik content maak die aansluit bij alle fases van de klantreis.

 

Klant

Coaching & Training - CommuniKim

Hoe kan ik jou helpen?

  N

  Starter, al even bezig of bevestiging nodig dat je op de goede weg zit? Dan past een van mijn pakketten bij jou.

  N

  Op zoek naar iemand die je helpt met de vindbaarheid van je website? Als SEO-copywriter adviseer ik en schrijf ik jouw SEO-proof landingspagina’s en blogs.

  N

  Zelf skills leren die jou verder helpen als ondernemer? Bekijk mijn aanbod training & coaching.

  Laat mij je adviseren!

  Een zoektocht op Google of op Instagram levert je 100’en hits op. Je hebt een ruime keus aan communicatieadviseurs en copywriters tot je beschikking. Waarom je dan toch bij mij moet zijn?

  Ik geef je eerlijk advies. Advies waar je iets aan hebt, geen advies om maar iets te verkopen. Ik kijk en denk met je mee en leg je graag uit waarom ik bepaalde beslissingen neem en hoe ik het voor me zie. Ik combineer een onderbouwde communicatiestrategie met technieken als storytelling en SEO en zorg ervoor dat jouw communicatie aansluit bij je marketingdoelen!

  Dat doe ik op mijn manier. Ik zie ons ondernemers namelijk allemaal als collega’s. En zo werk ik ook graag samen. Laagdrempelig, vriendelijk met altijd tijd voor een praatje. Ik vind het namelijk ook oprecht leuk om je te leren kennen. Verder ben ik (bijna) altijd vrolijk en focus ik graag op het positieve.

  Laten we de wereld een beetje gezelliger maken. Are you in voor een samenwerking?

   

  Coaching & Training - CommuniKim

  Samen

  direct naar mijn aanbod:

  Contact

  Vertel me waar jouw uitdaging ligt, en we maken samen een masterplan. Zodat jij het juiste verhaal vertelt, aan de juiste ‘reiziger’. Voor mij trouwens een latte met havermelk. Niet om ingewikkeld te doen. Vind ik gewoon lekker. First coffee is on me!

  Tot binnenkort.

  CommuniKim

  TELEFOON

  06 23 753 847

  Contact