06 23 753 847 kim@communikim.nl
workshop social media voor de zorg

SEO is belangrijk, zo niet essentieel, voor je online vindbaarheid. Je hebt een ge-wel-dig aanbod, een top notch website en veel potentieel. Maar als de klanten uitblijven, koop je daar natuurlijk niets voor.

Natuurlijk zijn er veel verschillende online marketingstrategieën die je kunt aanboren om aan meer klanten te komen. Veel daarvan zijn alleen tijdrovend of een flinke investering. Denk maar aan de ‘druk’ om zichtbaar te zijn op social media, de tarieven van Google Ads of je inbreng voor Social Media advertenties. Daarom is mijn way to go echt inzetten op SEO. Ook dat kost tijd, maar het levert je op lange termijn klanten, naamsbekendheid en conversie op. Als je het goed aanpakt natuurlijk.

Zoals met alle skills die komen kijken bij online ondernemen kun je SEO natuurlijk uitbesteden. Dat heeft voordelen, maar zeker ook nadelen. SEO uitbesteden of zelf doen? Dat hangt van je situatie af!

SEO uitbesteden

Het is een goed optie om een copywriter in te huren die je kan helpen met de on site SEO van je website. Na een deep dive in je onderneming en doelgroep voert je copywriter of choice een zoekwoordenonderzoek voor je uit, krijg je advies over de zoekwoorden die je op je website toe zou moeten passen en schrijft ze je landingspagina’s en/of blogs. In een klap klaar! Voor jou een eenmalige investering, en een website die in een keer helemaal SEO-proof is. Het bespaart je een hoop tijd en energie, en je maakt een belangrijke stap wat je online vindbaarheid betreft.

Geen zin of tijd om je er zelf in te verdiepen? Als SEO-copywriter neem ik graag het hele traject uit handen. Van zoekwoordenonderzoek, strategie en advies, tot het schrijven van SEO-landingspagina’s en SEO-blogs; ik doe het voor je!

SEO zelf leren

Ben je op zoek naar meer verdieping en wil je graag weten hoe het zit? Of sleutel je regelmatig aan je website, wil je frequent gaan bloggen of lanceer je nieuwe producten? Dan is het slim om SEO zelf te leren toepassen. Als je weet hoe het werkt en waar je op moet letten, schrijf jij je volgende blog of landingspagina gewoon zelf! In plaats van uren lang zoeken naar de juiste informatie, tal van e-books downloaden, webinars volgen en door de bomen het bos niet zien, heb je er meer aan om te kiezen voor een 1-op-1 sessie waarin je alles leert over het SEO-proof optimaliseren van je website. Met de kennis die je krijgt zorg jij voortaan zelf voor het SEO-onderhoud van je website en maak je content die een brede klantgroep bedient (van klanten in de oriënterende fase tot klanten in de aankoopfase).

Ik heb 75+ ondernemers mogen helpen met hun online vindbaarheid en ik deel mijn kennis graag met je! In S.M.S.: SEO Made Simple krijg je voor een vast bedrag een professioneel zoekwoordenonderzoek en een 1-op-1 sessie van een uur waarin ik je uitleg hoe je het zoekwoordenonderzoek moet interpreteren en hoe je het zelf kunt toepassen om de content van je website uit te bouwen en voor structureel webverkeer te zorgen.

Alles leren over on site SEO en SEO-copywriting? Dit is je kans! Vul het contactformulier in voor meer informatie.