06 23 753 847 kim@communikim.nl

CommuniKim

SEO-blogs laten schrijven

Teksten

Lastig hé, goede blogs schrijven?

Blogs die ook echt iets toevoegen voor jouw klanten. Blogs waar je traffic mee naar je website trekt. Blogs die goed geschreven zijn en die bijdragen aan de uitstraling van jouw onderneming.

Daar komt meer bij kijken dan gewoon wat woorden op papier zetten. Vind je het leuk om zelf te schrijven, of vind je er, excusez le mot, geen bal aan? En waar haal je de tijd vandaan om uit te zoeken waar je (potentiële) klanten op zoeken en welke onderwerpen en zoekwoorden je in je blogs zou moeten verwerken? Pfff dat klinkt als een hoop werk!

Maar, je raad het al, ik heb de oplossing! Mijn advies? Samenwerken met een copywriter die precies weet waar je blogs over zouden moeten gaan en hoe je ze moet schrijven. Je weet misschien wel wat SEO is? Maar wist je ook dat SEO niet alleen toepasbaar is op landingspagina’s van je website, maar ook op individuele blogs? Eye-opener!

Je snapt hem al, daarmee zijn goed geschreven blogs met daarin de juiste zoekwoorden een belangrijk onderdeel van jouw contentstrategie (Jouw wat…? No worries, ik leg het je uit).

Wil jij:

N

Werken aan je lange termijnstrategie?

N

Niet alleen gaan voor kort en vluchtig succes op Social Media?

N

Maar vooral de juiste mensen naar je website toe trekken als een magneet, waardoor je conversie hoger zal zijn?

Dan zijn blogs jouw way to go!

WAAROM JIJ BLOGS MOET PLAATSEN OP JOUW WEBSITE

N

Strategische blogs maken je website beter vindbaar in Google

N

Met blogs kun je snel inspelen op de actualiteit

N

En jouw visie delen, waardoor jij je als expert laat zien!

N

Ook kun je de waardevolle content uit je blogs gebruiken op Social Media

MAG IK JOUW SEO-BLOGS GAAN SCHRIJVEN?

Dan wil ik eerst graag weten waar je tegenaan loopt, zodat mijn plan van aanpak en blogplanning precies aansluiten bij wat jij wil! Ik kijk en denk met je mee en maak een lijst met contentideeën waar je over kunt bloggen.

Maar dat is niet alles, want je wil ook gevonden worden op Google met je blogs. Daarom doe ik een zoekwoordenonderzoek voor je, om te bepalen welke woorden ik zeker in je blogs moet gebruiken.

Et voila, het eindresultaat is een blog die staat als een huis, leest als een trein.. je snapt ‘em!

Je kunt me natuurlijk inhuren om eenmalig een blog te schrijven, maar we kunnen het ook structureel aanpakken. En… heb je ook SEO-landingspagina’s nodig of wil je je webteksten laten herschrijven? Dat kan ook! Leer je liever hoe je zelf SEO-blogs schrijft, kies dan voor S.M.S.: SEO Made Simple.

Laat me weten wat je in gedachten hebt!

SEO

WAT kost me dat?

Prijzen op aanvraag.

Prijzen

Contact

Vertel me waar jouw uitdaging ligt, en we maken samen een masterplan. Zodat jij het juiste verhaal vertelt, aan de juiste ‘reiziger’. Voor mij trouwens een latte met havermelk. Niet om ingewikkeld te doen. Vind ik gewoon lekker. First coffee is on me!

Tot binnenkort.

CommuniKim

TELEFOON

06 23 753 847

Contact