06 23 753 847 kim@communikim.nl

CommuniKim

SEO-teksten laten schrijven

Teksten

Je website is je basis. Die moet op orde zijn. De uitstraling moet passen bij jouw onderneming en bij jouw visie. Hij moet je klanten aanspreken en de juiste informatie overbrengen. 

Maar daarmee ben je er niet. Je website moet ook vindbaar zijn. En daar heb je SEO voor nodig! 

Vraag je je af waar SEO voor staat? Het staat voor Search Engine Optimization. Simpel gezegd, het staat voor jouw website optimaal vindbaar maken voor Google, en dus voor jouw klant!

HOE ZORG JE VOOR EEN SEO-PROOF WEBSITE?

Ik zal je niet vervelen met de technische details over SEO. Nee, First things first! Laten we het hebben over je webteksten! Heb je je teksten nu zelf geschreven, of heb je ze laten schrijven door een tekstschrijver? En als je ze hebt laten schrijven door een tekstschrijver, was dat dan een SEO-tekstschrijver…?

He, wat een vragen allemaal! Maar het zijn wel belangrijke vragen die nogal wat impact hebben op de vindbaarheid van je website.

Je teksten zijn namelijk extreem belangrijk. Ik overdrijf niet als ik zeg extreem! Je teksten zijn een strategisch middel dat je in kunt zetten om beter vindbaar te zijn. 

Als je samenwerkt met een SEO-schrijver, met mij dus, zet je je teksten strategisch in. Als SEO-copywriter doe ik namelijk eerst een zoekwoordenonderzoek voor je. Ik duik in het hoofd van je klant, niet echt natuurlijk, om erachter te komen waar je klant op zou zoeken als hij/zij interesse heeft in jouw producten of diensten. Die zoekwoorden verwerk ik vervolgens in SEO-teksten voor jouw website. Zo weet je zeker dat je website goed vindbaar is, en dat je teksten aansluiten bij het zoekgedrag en de zoekintentie van je klant. En trust me, dat wil je.

VINDBARE EN LEESBARE TEKSTEN

Mooi, je bent er nog. Ben je mee met mijn verhaal over vindbaarheid? Gelukkig! Maar ik moet je nog iets vertellen over de teksten op je website. Vindbaarheid is super belangrijk, maar je wil natuurlijk ook dat je teksten lekker lezen. Dat ze aansprekend zijn. Dat je klant denkt: “JA! Dit moet ik hebben, nu!”. Dus alleen zoekwoorden strategisch verwerken in je teksten is niet genoeg, snap je? Je wil ook dat het goed geschreven, duidelijk teksten zijn. Die zorgen voor herkenning, die inspireren, motiveren, informeren of een lach op iemands gezicht brengen.

Ben ik even blij dat je me hebt gevonden! Niet alleen weet ik namelijk precies hoe je een zoekwoordenonderzoek doet en hoe je SEO-teksten schrijft, ik weet ook hoe je een ijzersterke tekst schrijft. Een tekst waarbij je lezer absoluut verder wil lezen. Een tekst die blijft hangen.

The best of both worlds dus. Vindbaarheid en leesbaarheid.

Zodat jouw website die steengoede basis is die jij nodig hebt.

HOE WERKT EEN SEO-SCHRIJVER?

Ik word blij van het schrijven van jouw SEO-teksten. En dat zeg ik niet alleen omdat jij het wil horen, dat meen ik ook echt. Gaan we samenwerken? Yes! Ik stuur je een offerte en een plan van aanpak. Daarna plan ik graag een telefonisch interview met je, zodat jij me kunt vertellen waar jij voor staat, hoe je onderneming eruit ziet en wie je klant is. Op basis daarvan zet ik een structuur op papier van de landingspagina’s die je moet hebben op je website om je complete verhaal te kunnen vertellen. Ook stel ik een vragenlijst op met dingen die ik moet weten om voor je aan de slag te kunnen gaan.

Alle neuzen dezelfde kant op? Dan begin ik het met zoekwoordenonderzoek. Je brandt vast van nieuwsgierigheid, dus ik deel het onderzoek eerst met je. Is de lijst volgens jou compleet? Dan schrijf ik de eerste versies van de teksten met daarin natuurlijk de juiste zoekwoorden. Zodra ik de eerste versies af heb stuur ik ze je. In totaal zijn er 2 feedbackrondes, omdat ik zeker wil weten dat jij aan het eind helemaal blij bent met jouw SEO-teksten.

En dan… plaatsen maar! Zet de SEO-teksten online, vergeet ook niet je metatags en metadescriptie in de vullen (je wat….? Geen zorgen, ik help je!) en laat die leads en klanten maar komen!

SEO

WAT kost me dat?

Prijzen op aanvraag.

Prijzen

Contact

Vertel me waar jouw uitdaging ligt, en we maken samen een masterplan. Zodat jij het juiste verhaal vertelt, aan de juiste ‘reiziger’. Voor mij trouwens een latte met havermelk. Niet om ingewikkeld te doen. Vind ik gewoon lekker. First coffee is on me!

Tot binnenkort.

CommuniKim

TELEFOON

06 23 753 847

Contact